ЦСКА-София победи с 3:0 Берое в 23-ия кръг на елита.

...
ЦСКА-София победи с 3:0 Берое в 23-ия кръг на елита.
Коментари Харесай

ЦСКА-София победи лесно Берое с 3:0

ЦСКА-София победи с 3:0 Берое в 23-ия кръг на елита. Така алените събраха 48 точки, колкото има и първенецът Лудогорец. Двата тима са надлежно на трето и второ място в класирането. Лидер е с 51 точки, само че Лудогорец има два мача по-малко.

Младежкият национал Станислав Шопов беше в основата на триумфа на отбора на Нестор Ел Маестро. Той два гола и подаде за третия гол на Матиас Фаетон. Берое остава в пети следващ мач без победа, като в този интервал има четири провали и едно тъждество. Заралии са на 12-о място с 25 точки, с 6 повече  от 14-ия Пирин.

ЦСКА-София откри резултата още в третата минута с доста красиво осъществяване на Шопов. 21-годишният пловдивчанин посрещна топката от воле с левия крайник, откакто тя беше отбита при центриране от ъглов удар и тя влетя под гредата.

В 17-ата минута стана още по-лошо за зелените –. Капитанът овладя неприятно пас от Скуадроне и притиснат от Каранга, беше заставен да го събори с ръце. Съдията Кабаков не се поколеба и го изгони.

В 33-ата минута интригата свърши. Шопов изведе самичък против вратаря Фаетон и той топката за повторно в мрежата на Артур да Мота.

Три минути след началото на второто полувреме Шопов се разписа още веднъж и направи 3:0 за армейците. Скаршем изведе Фаетон, той върна с едно допиране обратно към точката за осъществяване на дузпа, а Шопов изпревари Скуадроне и прати топката за трети път в мрежата. Малко по-късно Да Мота извади съвсем сигурен четвърти гол, избивайки удар на Фаетон.

До края Густаво Бусато избави удар на Вия, а Асприля изпусна две благоприятни условия да повиши на 4:0.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР