ЦСКА-София победи с 1:0 като гост Ботев (Пловдив) в отложен

...
ЦСКА-София победи с 1:0 като гост Ботев (Пловдив) в отложен
Коментари Харесай

ЦСКА наказа Ботев в Пловдив, стана лидер

ЦСКА-София победи с 1:0 като посетител " Ботев " (Пловдив) в отсрочен мач от петия кръг на Първа лига. С този успех По този метод " алените " оглавиха краткотрайното класиране в елита с актив от 31 точки. Ботев е десети с 13 пункта.

Преди срещата с екип на " канарчетата " бе дарен именитият нападател на тима Атанас Пашев, който в тима е  изиграл 194 мача и е вкарал 100 гола, печели сребърен и бронзови медали с него. Двубоят стартира с разменени офанзиви към вратите на двата тима. В 17-ата минута Па Конате центрира към Джеймс Ето`о, който овладява на гърди, само че стреля неопределено. Домакините заиграха по-активно. В 27-ата минута Тибо Вийон стреля от фаул, само че Реда Рабей почисти коженото кълбо. Две минути по-късно след след бърза офанзива на " жълто-черните ". Елвис Ману отляво, изведе Рада Рабей самичък против Густаво Бусато, последва изстрел, на вратарят на гостите мазета топката с крайник. В 44-ата минута Реда Рабей извърши от корнер и топката се отби в дясната греда, настъпи безредие в наказателното поле на армейците, а Станислав Шопов изрита топката надалеч от вратата.

В 51-ата минута Дюкенс Назон от ЦСКА- София, който се появи в игра след почивката, проби през отбраната на " жълто-черните ", само че стреля неопределено. Гостите заиграха по-уверено и в 68-ата минута Тибо Вион проби и стреля Хидайет Ханкич парира удара му. В 70-ата минута Джеймс Етоо фаулира Марселиньо Кареасо в наказателното поле на домакините и съдията Ивайло Стоянов отсъди дузпа в интерес на гостите. Зад топката застана Дюкенс Назон, който бе прецизен, макар че почитателите на домакините му светиха с лазер в очите и " алените " поведоха в резултата. Домакините не съумяха да се съвземат след този гол във вратата си и не заплашиха съществено вратата на противника до края на мача.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР