ЦСКА-София най-вероятно ще замине за Австрия без бранителя Борис Секулич,

...
ЦСКА-София най-вероятно ще замине за Австрия без бранителя Борис Секулич,
Коментари Харесай

Словашкият национал се отдалечава от “Армията”

ЦСКА-София най-вероятно ще замине за Австрия без бранителя Борис Секулич, който бе предстоящ при започване на тази седмица в София. Преговорите с досегашния капитан на Слован (Братислава) са в застой и не е ясно по кое време ще има развиване. На този стадий Секулич не е дал съответен отговор на предлагането на “червените” и се оглежда за други варианти. Универсалният бранител се раздели със Слован и нямаше спънки да замине с “армейците” за лагера в Австрия, само че това най-вероятно няма да се случи, в случай че нещо не се промени в последния миг.

По-рано тази седмица се появиха изявления, че Секулич е дошъл в София. Отговорен фактор в клуба обаче съобщи пред “Тема Спорт”, че бранителят не е идвал в столицата.

“Червените” към този момент се разминаха с един бранител - поляка Войчех Гола. Доскорошният защитник на НЕК Наймеген се бе качил на полет от Берлин за София. След двучасов престой на летището обаче пътуването е анулирано, а Гола получава оферта от Шльонск (Вроцлав). Вчера той бе показан като ново попълнение на полския отбор и разяснява обстановката с ЦСКА-София.

“Наистина ЦСКА демонстрираше интерес към мен и се бях качил на самолета за София. Полетът обаче бе анулиран, а Шльонск бе извънредно настойчив да ме притегли. Моето предпочитание също бе да се завърна в Полша. Появи се информация, че съм отивал да подписвам контракт с ЦСКА, само че това не е правилно. Исках да отида, с цел да опипам почвата, да видя каква е обстановката в клуба и в София, само че не беше несъмнено дали ще парафирам”, изясни Гола.

“Тема Спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР