ЦСКА ще забрани на всеки клуб да ползва много подобна

...
ЦСКА ще забрани на всеки клуб да ползва много подобна
Коментари Харесай

ЦСКА забранява друг да ползва емблемата


ЦСКА ще забрани на всеки клуб да употребява доста сходна емблема, разкриха от „ Българска войска “. Посланието е ориентирано към втородивизионния клуб ЦСКА 1948, на чиито мачове вървят едвам няколко десетки ентусиасти. Оттам претендираха, че са правоприемник на оповестения в неплатежоспособност клуб, само че откакто Гриша Ганчев извърши уговорката си и заплати извоюваната на търг емблема, разногласието към този момент не съществува.

От БФС би трябвало да вземат мнение по какъв метод ще се реши въпросът с емблемите, защото при започване на сезона имаше теоритична опция двата клуба да се изправят един против различен за купата на България. На 99 % почитателите поддържат тима на Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков.

Запалянковците се провеждат в обществените мрежи да трансфорат идващото домакинство с „ Етър “ в празник на цялата „ алена общественост. Призивите се стадион „ Българска войска “ да се изпълни като на огромен европейски мач, какъвто не е виждала от 2007 година. Вероятно клубът също ще пусне специфични билети, които да овековечат едно от най-важните събития в историята на ЦСКА.

„ Когато купувачът получи парцелите си, ще му дадем разпореждане – сподели синдик Дора Милева. – Едва по-късно всички, в това число и Национална агенция за приходите, ще си получат сумите. Никой няма да е ощетен, само че няма да стане през днешния ден или на следващия ден. “

В същото време един от емблематичните вратари от най-новата история на ЦСКА – Стоян Колев, стана татко за първи път. В болница „ Шейново “ в София се роди синът му Никола. „ Безкрайно съм благополучен от всичко, което се случва в последно време “, сподели Колев, който сега е помощник-треньор във втородивизионния „ Арда “. Вратарят е един от последните, спечелил трофей с ЦСКА – купата на България през 2016 година.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР