ЦСКА ще се раздели с голяма част от основните си

...
ЦСКА ще се раздели с голяма част от основните си
Коментари Харесай

Национал от ЦСКА подписва с Добруджа

ЦСКА ще се раздели с огромна част от главните си волейболисти през новия сезон. " Червените " няма да разчитат на две фигури, които развиха от школата на клуба. Актуалният посрещач на националния ни тим Пламен Шекерджиев, който дебютира за лъвовете в Лигата на нациите, а по-късно бе включен в разширения състав от Силвано Пранди за олимпийската подготовка (9-11 август във Варна), ще играе през идната акция на Суперлигата в Добруджа. " Тема Спорт " научи, че 21-годишният гений ще стане част от състава на Пламен Христов. Той ще играе в Добрич чартърен, като правата му ще продължат да бъдат държани от армейците.

Освен Шекерджиев в посока зала " Добротица " се запъти и Красимир Гайдарски. Бившият национал, който бе запаса при алените в последния сезон, бе разгласен публично като част от Добруджа. 36-годишният деец ще заеме мястото на Денис Чавдаров, който пое в посока Хебър (Пазарджик). В клуба се завърна и Димитър Маринков, който стана първенец със зелените през 2016-а.

Друг център – Тодор Костов, също ще липсва в листата с играчи на Сашо Попов. 23-годишният гений е отказал да възобнови контракта си с " армейците ". Вместо това, той ще укрепи Монтана, където ще се събере с либерото Мартин Божилов. В ЦСКА се обрисува да не играе и Венцислав Георгиев. Диагоналът също е споделил, че ще търси ново предизвикателство пред себе си.

" Армейците " обаче нямат никакво желание да развяват бялото знаме. Въпреки индикациите, че може да имат известни финансови усложнения, в ЦСКА са безапелационни, че ще продължат да бъдат с високи упоритости и през новата акция. За задачата различен национал – Владимир Станков, остава при " алените ". Разпределителят ще връзва играта на отбора и през идващия сезон. В състава остава и Симеон Александров, както и ветераните Ивайло Стефанов и Христо Цветанов. Очаква се скоро да бъде разгласен прехвърлянето и на юношата на Левски Мартин Павлов. 21-годишният посрещач би трябвало да компенсира отсъствието на Шекерджиев и да ускори конкуренцията на този пост.

Хари ЛАТИФЯН, в. " Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР