ЦСКА ще направи мощна селекция през зимата в опит да

...
ЦСКА ще направи мощна селекция през зимата в опит да
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: ЦСКА почва мощна селекция! Ганчев направи сензационно обещание

ЦСКА ще направи мощна селекция през зимата в опит да укрепи състава си за очертаващата се свирепа борба с Лудогорец за купата, оповестява NOVSPORT. Собственикът на клуба Гриша Ганчев е останал доста удовлетворен от отличното показване на тима в последния месец, когато бяха записани пет следващи победи в Efbet лига. Той е заречен на треньора Саша Илич доста укрепване на състава във всички линии.

Засега се считат за сигурни две нови попълнения – централен бранител и изобретателен халф, който е бразилец. Двамата футболисти, чиито имена се пазят в загадка от „ Българска войска “, към този момент имат подписани предварителни контракти от 1 януари 2023 година.

Ганчев е заречен още двама офанзивни футболисти, като единият от тях е централен нападател с впечатляваща визитка по европейските терени. Той е заявил, че няма да пести средства, с цел да дойдат тези играчи в ЦСКА. Очаква се изясненост по тези прехвърляния да има при започване на декември. Очаква се ЦСКА да се раздели с контузения Бамба и още двама или трима футболисти, от които Саша Илич не е удовлетворен от представянето им с екипа на „ алените “ този сезон.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР