ЦСКА ще изиграе три контроли по време на първия подготвителен

...
ЦСКА ще изиграе три контроли по време на първия подготвителен
Коментари Харесай

ЦСКА разкри срещу кои противници ще се изправи на лагера в Турция

ЦСКА ще изиграе три контроли по време на първия предварителен лагер, който се организира в Турция. " Червените " стартират против втория тим на Аланияспор, а инспекцията е на следващия ден от 13.30 часа. На 13 януари (сряда) от 16.00 часа футболистите на Бруно Акрапович ще премерят сили с полския първокласен Стал, а последната среща е планувана за 17 януари, само че без да се прецизира кой ще е съперник.

" ЦСКА към този момент втори ден организира тежки двуразови тренировки по време на зимната си подготовка в турския курорт Алания. Сутрин момчетата на Бруно Акрапович натъртват повече на физически извършения, а следобяд се извършват разнообразни тактически задания. Утре отборът ни ще изиграе и първата си контролна среща за тази година, а противник е дублиращият тим на Аланияспор. Мачът е с начален час 13:30 часа българско време и ще бъде излъчен директно в ефира на Диема Спорт, а студиото преди дуела стартира в 13:00 часа.

Втората контрола на ЦСКА в южната ни съседка е против новия тим на Божидар Чорбаджийски - полския Стал Мелец и е планувана за 13 януари (сряда), с начален час 16:00 часа българско време и също ще бъде излъчена в ефира на Диема. Датата на третия спаринг в Алания е 17 януари (неделя) ", оповестяват " алените ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР