ЦСКА ще има нов треньор през следващия сезон. Треньорска смяна

...
ЦСКА ще има нов треньор през следващия сезон. Треньорска смяна
Коментари Харесай

Очаквано: ЦСКА бие шута на Алън Пардю

ЦСКА ще има нов треньор през идващия сезон. Треньорска промяна №15 за последните 6 години в Борисовата градина ще се състои до края на месеца. Британският експерт Алън Пардю, който сега е отпред на алените няма да продължи да извършва тази роля през другия сезон, макар че точно това анонсираха от " Армията ", когато оповестиха, че някогашният управител на Уест Хам, Нюкасъл и Кристъл Палас ще води отбора за непрекъснато.

Преди финала за Купата на България против Левски и самият англичанин удостовери: " Мачът е доста значим, само че той няма нищо общо с бъдещето на клуба. Опитен управител съм, подобен е и Станимир Стоилов. Един от нас двамата би трябвало да загуби и бъдещето ни не би трябвало да е обвързвано с развоя на обособени дуели ". След проваляне и пагубното показване против " сините " обаче управител №1 на Висшата лига за сезон 2011/12 запя друга ария. " Нека да осмислим този дуел и тогава ще приказваме за моето оставане ", сбит бе англичанинът. Да, подобен диалог ще има, само че резултатът от него наподобява предупреден... ЦСКА търси нов треньор!

Пардю ще изведе ЦСКА - София за последните два мача от шампионата - семейството на Ботев (Пловдив) в четвъртък от 18:00 ч. и гостуването на Черно море в неделя от 20:30 ч, които са протоколни, защото армейците не могат да помръднат от втората позиция в крайното класиране, твърди " Тема Спорт ".

егативни резултати в тях обаче биха разрешили на първенеца Лудогорец да усъвършенства върха за най-голяма точкова разлика сред водача и неговия подгласник в историята на родния шампионат. В момента " алените " изостават на 20 пункта от " Орлите ", като имат и мач по-малко, а върховото достижение се държи от Левски, който през сезон 1993/94 приключва на 17 точки пред ЦСКА. За първата подготовка от лятната си подготовка, която ще се организира при започване на юни, " алените " ще бъдат изведени от нов ментор. Неговото име към момента не ясно, като от " Армията " са в интензивно търсене на заместител на Пардю.

Ръководните фактори в Борисовата градина наблюдават изкъсо развиването на някогашния състезател на отбора Сергей Якирович, който през актуалната акция завоюва шампионската купа на Босна и Херцеговина отпред на Жрински (Мостар). Вече е опипана почвата към 45-годишния полузащитник, който има контракт със настоящия си клуб до лятото на 2024 година. Якирович дойди на " Армията " през лятото на 2005 година, когато треньор бе Миодраг Йешич и взе участие в двата мача с Леверкузен, извоювани с по 1:0. Преди месец бе сбъднат контакт и с младия сръбски експерт Саша Илич, за което призна и неговият другар Валери Божинов. Припомняме, че легендата на Партизан бе гласен за заместител на Стойчо Младенов, само че в последния миг договарянията сред двете страни бяха замразени и се стигна до назначението на Алън Пардю. От " Армията " са набелязали още няколко задгранични експерти, като се чака в околните дни да има развиване на обстановката.

Все още не е ясно и дали Алън Пардю ще напусне Борисовата градина или още веднъж ще заеме управителен пост в клуба.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР