ЦСКА-Сф взе червеното дерби с ЦСКА 1948. На Армията тимът

...
ЦСКА-Сф взе червеното дерби с ЦСКА 1948. На Армията тимът
Коментари Харесай

ЦСКА взе червеното дерби

ЦСКА-Сф взе " аленото " дерби с ЦСКА 1948. На " Армията " отборът на Гриша Ганчев се наложи с 1:0 в последния мач от 14-ия кръг на efbet Лига. Трите точки донесе капитанът Юрген Матей (30) с бомбен шут от към 30 м. Мачът се игра при закрити врата поради наказване на домакините за ексцесиите сред агитките на мача с Локо Пд (1:3).

Независимо от празните трибуни, играчите на Стойчо Младенов бяха по-добри, а с пропуски се " отличиха " Яник Вилдсхут, Йоан Баи и Карол Метс. ЦСКА 1948 също имаше благоприятни условия да вкара посредством Галин Иванов, Ивайло Чочев, Ангел Бастунов и Марио Топузов, само че не съумя. Това бе петият мач в историята, който опълчи двата тима, носещи името на най-титулувания български клуб, разгласен в неплатежоспособност на 9 септември 2016 година ЦСКА-Сф записа трета победа при едно тъждество и един триумф за ЦСКА 1948 с обща голова разлика 9:5.

" Няма лесни мачове. Подходът ни бе верен, бяхме се разположили добре. От построяването на офанзивата до завършващата фаза всичко бе това, което е отработвано ", сподели Младенов.

" Не ни доближи попадение. Няма по какъв начин да желаеме точки, без да бележим голове. Не се справихме там. По отношение на експанзията бяхме по-добри по отношение на предходния дуел. Нашите изстрели обаче бяха единствено от статични положения и там би трябвало да подчертаваме, не можем да си доизградим офанзивите ", разгласи треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров-Белия.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР