ЦСКА-Сф прибра и национала Петър Занев. 33-годишният защитник е четвъртото

...
ЦСКА-Сф прибра и национала Петър Занев. 33-годишният защитник е четвъртото
Коментари Харесай

ЦСКА-Сф взе и Занев

ЦСКА-Сф прибра и национала Петър Занев. 33-годишният бранител е четвъртото ново попълнение на отбора на Гриша Ганчев в границите на няколко дни. Преди него на " Армията " дойдоха Диего Фабрини (Ит), Денис Давидов (Рус) и Тони Уот (Шот). Занев е младеж на Пирин и игра в Литекс на Гриша Ганчев, преди да поеме на гурбет.

В последните месеци националът беше без тим, откакто от съветския Енисей го изгониха. Пролетта той беше упрекнат от треньора Дмитрий Аленичев, че е играл симулативно за отборът му да губи и даже руснакът го натискал да признае обстоятелството пред съотборниците си. Българинът, естествено, отхвърли и по този начин се стигна до раздялата. Занев подписа с " алените ", с които тренира още от април. 33-годишният защитник има богат опит в родното състезание с екипите на Пирин и на Литекс, с който печели 2 шампионски трофеи, Купа и Суперкупа на страната. В съветската Премиер лига той записа 130 мача, 3 гола и 9 асистенции. Преди това Занев бе в украинския Волин Луцк, а през кариерата си отвън България е обличал още екипите на испанските Селта Виго и Расинг Ферол. Футболистът има в актива си и 39 мача в националния отбор.

" Червените " се пробват да върнат и някогашния си треньор Стамен Белчев, който да работи в тандем с Люпко Петрович. Хасковлията изведе нощес Арда в бараж за Първа лига против елитния Септември на " Лаута " и е поискал да дискутира казуса след мача. Той класира кърджалии до плейаут и от клуба желаят да го задържат без значение от резултата нощес. Твърди се, че заплатата му ще бъде непокътната, в случай че Арда остане във Втора лига, само че ще бъде съществено увеличена, в случай че отборът му пробие в елита.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР