ЦСКА се подсили с американското крило Таменанг Чо е на

...
ЦСКА се подсили с американското крило Таменанг Чо е на
Коментари Харесай

ЦСКА се подсили с още един американец

ЦСКА се укрепи с американското крило Таменанг Чо е на 24 години, висок 196 см, мощен физически, умее да играе като леко и тежко крило. 

Той е бил главен състезател на Университета Браун в NCAA. През последната година е капитан и приключва като водач на отбора в трите съществени индикатора - 14 точки, 8 битки, и 3 асистенции. Играе приблизително по 30 минути и вкарва над 40% от стрелбите си. Получава бакалавърска степен по Бизнес и Предприемачество. През това лято бе определен да се причисли към програмата за развиване на Хюстън Рокетс в Лас Вегас. 

Американецът за първи път ще играе в Европа и ще има потребност от време за акомодация, само че ще даде доста по-голяма вариативност в състава на Росен Барчовски. 

Добрата вест за " армейците " през днешния ден е и завръщането на гарда Брандън Йънг в ротацията на отбора. Той дълго лекуваше травма в рамото, само че към този момент е изцяло подготвен. Той ще се включи още в днешната среща на отбора против Берое. Сблъсъкът е през днешния ден от 19:00 часа в залата на ЦСКА. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР