ЦСКА реагира на решението на Апелативната комисия към БФС, която

...
ЦСКА реагира на решението на Апелативната комисия към БФС, която
Коментари Харесай

ЦСКА: БФС е прогнила система

ЦСКА реагира на решението на Апелативната комисия към БФС, която анулира първичното наказване на Дисципа за 2 мача без аудитория и реши втората среща (с Черно море) да е пред фенове, само че на стадион, отстоящ най-малко на 50 км от София.
" Червените " показаха своето неодобрение, като считат, че решението е взето " авансово и под диктовка ". 
" Заседанието беше изцяло фиктивно. Предвид неналичието на същински доказателства за случаите, тоталното неглижиране на възраженията ни още преди първия мач, тежестта на наказването без каквато и да било действителна аргументация, имахме очаквания, че най-малко този път от БФС ще показват най-малко частична правдивост или ще отстранен безумното решение от втори мач без аудитория, или най-малко ще ни оставят вкъщи, затваряйки отчасти стадиона.
Разбираме, че да ни лишат от домакинство ни слага в сложна обстановка и е още един инструмент, с който да ни повлияят. Да, ЦСКА е хазаин на всички места. Не това е казусът. Проблемът е, че прогнилата система чисто и просто не работи. Тя просто служи. Обслужва едни и същи персонажи към този момент 10 години, а българският футбол продължава да затъва ", написаха от ЦСКА.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР