ЦСКА привлече полузащитника Федерико Николас Варела Ескудеро. 25-годишният футболист се

...
ЦСКА привлече полузащитника Федерико Николас Варела Ескудеро. 25-годишният футболист се
Коментари Харесай

ЦСКА привлече плеймейкър, минал през Порто

ЦСКА притегли полузащитника Федерико Николас Варела Ескудеро.
25-годишният футболист се изявява като плеймейкър и през есента защитаваше цветовете на елитния турски Денизлиспор. Tой мина през днешния ден медицински прегледи и парафира персоналния си контракт, след което се включи в следобедната подготовка на тима.
 Английски и италиански гранд с интерес към Вальо Антов, взема решение се бъдещето и на Соу Английски и италиански гранд с интерес към Вальо Антов, взема решение се бъдещето и на Соу
Британското издание Thehardtackle осведоми, че Арсенал е измежду клубовете, които наблюдават от близко бранителя на ЦСКА Валентин Антов. Взаим...
Не е изключено, по преценка на треньорския щаб, новото попълнение да направи своя всекидневен дебют в утрешната контрола против Ботев Враца.
Феде Варела, както е именуван халфа за по-кратко, има забавен път на развиване до момента. Той е аржентинец по рождение, само че детството му минава в Испания, където получава локално поданство.
Кадър е на школата на Селта Виго, след което минава в швейцарския отбор Стад Нион. Качествата на младока впечатляват скаутите на Порто и на 18-годишна възраст техничарят подписва контракт с „ драконите “.
Още информация за първото ново попълнение на армейците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР