ЦСКА привлече ганайския национал Едвин Джеси, съобщи клубният сайт на

...
ЦСКА привлече ганайския национал Едвин Джеси, съобщи клубният сайт на
Коментари Харесай

ЦСКА купи нов играч от Норвегия

ЦСКА притегли ганайския национал Едвин Джеси, заяви клубният уебсайт на "червените ". Ръководството се споразумя за правата му с досегашния му клуб "Олесунд " от Норвегия и през днешния ден футболистът парафира персоналния си контракт.

Джеси е холандец по рождение и точно в страната на лалетата израства и се построява като футболист. Заради ганайските си корени през есента на предходната година той получава покана да играе за африканската страна, за която записва два мача и 1 гол против Египет в последните квалификации за международно състезание.

Джеси е роден на 1 юли 1991 година в Амстердам, висок е 1.83 м и се изявява като крило по двата фланга, само че може да работи и зад нападателя. Той е артикул на школата на АЗ Алкмаар, където е бил съотборник с халфа Роланд Алберг. След това кариерата на бързоногия футболист минава през елитните "Де Граафшап ", "Твенте ", "Хераклес " и "Рода ". В последните два сезона Джеси играе с триумф в шампионата на скандинавската страна, където има 53 мача и 12 гола за "Олесунд ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР