ЦСКА представи трите си официални фланелки за сезон 2022/23 със

...
ЦСКА представи трите си официални фланелки за сезон 2022/23 със
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 представи екипите си за новия сезон

ЦСКА показа трите си публични фланелки за сезон 2022/23 със особено видео с присъединяване на трима от водачите в състава – Ивайло Чочев, Георги Русев и Александър Александров.

Клубът залага за трета поредна година на немския колос " Адидас " за производството на продуктите, като цялата сбирка на тима през новата акция още веднъж ще бъде с обезпеченото високо качество, присъщо на световноизвестния бранд.

Титулярната фланелка на " армейците " е в емблематичния червен цвят, гостуващата е в бял, а третата (резервна) фланелка - в златист цвят.

С посланието " Расте, само че не старее " на ръкавите на титулярния си екип " алените " още веднъж ще подчертаят връзката си със своя дом - София. Градът, видял купища от незабравимите победи в историята на ЦСКА.

На гърба на новата титулярна фланелка на " алените " пък ще грее стилно лого, отдадено на идната през този сезон 75-а годишнина от основаването на " армейския " клуб.

В извънредното видео, с което отборът показа формалните си фланелки, Чочев, Русев и Александров смениха терена с още по-красива конюнктура – някои от най-обичаните места в центъра на столицата.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР