ЦСКА постигна поредна победа в зимните си контроли. Вече на

...
ЦСКА постигна поредна победа в зимните си контроли. Вече на
Коментари Харесай

ЦСКА с нова победа в зимните си контроли, червените разгромиха тим от Втора лига

ЦСКА реализира поредна победа в зимните си контроли. Вече на родна земя, селекцията на Бруно Акрапович нямаше никакви проблеми и разгроми втородивизионния Струмска популярност с 4:0. Проверката се игра на клубната база в Панчарево и всичко в конфликта беше решено още до почивката, когато две попаденията бяха маркирани от Санкаре и Валентин Антов. След паузата съумяха да се разпишат и появилите се като запаси Енрике и Ахмедов.
 ЦСКА без Смоленски до 7 февруари, ще бъде с националите в Турция
ЦСКА без Смоленски до 7 февруари, ще бъде с националите в Турция

Там ще има три контроли

Грандът можеше да се поздрави и с още по-изразителен триумф, но с пропуски блеснаха Соу, Синклер и други Двадесетина минути с " аления " екип поигра и каращият проби ганаец Иса Худа.
 Снимка 515526
Източник:

Бруно Акрапович заложи на най-благоприятен титулярен състав, от който само липсваше Амос Юга, осъден за първия пролетен мач на столичани от efbet Лига.

В петък " армейците " гостуват на Пирин (Благоевград) в нов надзорен мач.
 Мартин Смоленски: За мен ЦСКА е метод на живот, след 10 години ще бъда най-хубавият!
Мартин Смоленски: За мен ЦСКА е метод на живот, след 10 години ще бъда най-хубавият!

" Израснал съм на " Армията "

ЦСКА предстоящо взе цялостен надзор над срещата. Още в третата минута " армейците " можеха да открият резултата, само че стражът на радомирци планува извеждащия пас към Али Соу и съумя да изпревари гамбиеца.
 Снимка 515527
Източник:

Натискът на ЦСКА даде резултат в 13-ата минута, когато резултатът беше открит от Санкаре. Всичко стартира след неточност в построяването на радомирската офанзива. Брадли Мазику съумя да пробие по фланга, след което центрира съвършено за присъединилия се Юнус Санкаре, който от близко с глава не остави късмет на Драгомир Петков.
 Снимка 515521
Източник:

Неочаквано напрежение беляза 18-ата минута на спаринга, когато капитанът на домакините Петър Занев се сдърпа с централния нападател на Струмска популярност - Борислав Николов. Това докара и до остра замяна на реплики сред двата щаба, като реферът Йото Гарабедов опитва да тушира проблематичната обстановка с два жълти картон.

" Армейците " удвоиха своята преднина в 20-ата минута. Тибо Вион центрира от корнер, Валентин Антов остана непокрит на първа греда и елегантно с глава прониза вратата на Струмска популярност.
 Бай Добри на 76 години!
Бай Добри на 76 години!

Празнува през днешния ден

ЦСКА можеше да приключи първата част с класика. В 45-ата топката доста бързо бе пратена от единия на другия фланг, където най-хубавият на терена Брадли Мазику насочи прострелно подаване в полето на Петков. Стражът на гостите работи уверено и мазета преди някой всред Соу и Санкаре да засече.
 Снимка 515534
Източник:

Столичният гранд можеше да повтори упражнението от първото полувреме и да стигне до ранен гол. Извеждащ пас на Санкаре само бе леко стопиран от защитник на Струмска популярност, единствено с цел да може топката да падне на волето на Георги Йомов. Изстрелът му от въздуха мина на сантиметри от далечната греда.

Бранител на Струмска популярност блокира рисков удар на Тиаго Родригес, който стреля в наказателното поле на гостите и топката отиде в ъглов удар.
 Бруно Акрапович: ЦСКА ще е с 20% по-силен
Бруно Акрапович: ЦСКА ще е с 20% по-силен

" Вече се познаваме добре, играчите одобриха новата система положително "

Малко, откакто се появи в игра Рафаел Енрике също записа името си измежду голмайсторите. Ахмедов и Синклер комбинираха ловко, което разреши на англичанина да центрира в полето на гостите. Връхлитащият към далечната греда бразилец се измъкна от своя личен надзирател и без спомагателна подготовка матира Симеонов за 3:0.
 Снимка 515523
Източник:

Тимът от Радомир можеше да инкасира и четвърто попадение, няколко минути по-късно. Симеонов обаче отрази с една ръка отдалечен шут на Джером Синклер.

Адалберто Пеняранда даде поръчка за мощна футболна пролет след появяването му в игра. Активният венецуелец беше в основата и на четвъртия " червен " гол. Тогава, покрай аутлинията, той се пребори с защитник на отбора от Радомир и пусна съвършен пас за Ахмедов, който означи от няма и метър пред голлинията.
 Снимка 515531
Източник:

На 29 януари ЦСКА ще има нов надзорен мач, този път посещение на Пирин (Благоевград).
 Има единствено една спънка сред ЦСКА и Джорди Кайседо
Има единствено една спънка сред ЦСКА и Джорди Кайседо

Нападателят към този момент стяга багажа за София
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР