ЦСКа посреща последния в класирането Царско село на стадион „Българска

...
ЦСКа посреща последния в класирането Царско село на стадион „Българска
Коментари Харесай

Царско село излиза като обречен срещу ЦСКА на Армията

ЦСКа посреща последния в класирането Царско село на стадион „ Българска войска “ от 17:30 часа. Срещата сред „ алените “ и „ царете “ ще може да наблюдавате директно по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще може да наблюдавате най-интересното от нея.

31-кратните първенци влизат в дуела с последния в групата като доста сериозен любимец. Преди броени дни "червените " не съумяха да завоюват дербито с Левски от 22-ия кръг на efbet Лига, а в конфликта със „ сините “ дадоха и сериозна жертва – Юрген Матей. Капитанът на отбора е навън за към 3 седмици след проблеми в региона на ухото. Други двама съществени играчи в състава на Стойчо Младенов – Амос Юга и Брадли Мазику са с санкции за насъбрани картони. Добрите вести за наставника на тима от Борисовата градина за свързани с новите попълнения Маурисио Гарсес и Браян Морено. И бразилецът, и колумбиецът упражняват наедно с останалата група на „ алените “, а напълно скоро, пълноценно към носителя на Купата на България ще се причислят и Федерико Варела, Ахмед Ахмедов и Асен Дончев.

В отбора на Царско село също обстановката не е идеална откъм кадрови капацитет. Мартин Кавдански и Валентино Пулиезе са с травми, а главният дирек в защита Пламен Крумов е под сериозна въпросителна за дуела. Едно от многочислените нови попълнения на отбора Реди Каса пък е осъден и също пропуща конфликта на „ Армията “.През седмицата опашкарят в елитната ни дивизия размени италианския треньор Андреа Сасарини с неговия съотечественик Стефано Макопи. Сасарини изкара едвам 3 мача отпред на отбора, в които инкасира 3 провали.

Преди броени дни притежателят на Царско село – Стойне Манолов, развя бялата забрадка и съобщи, че тимът евентуално ще изпадне. Тимът е в серия от шест следващи турнирни загуби, до момента в който ЦСКА не е побеждаван в девет следващи дуела от еfbet Лига.

„ Червените “ и „ царете “ се срещнаха в контрола преди започването на пролетния дял в шампионата, в която победител излезе клубът от стадион „ Българска войска “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР