ЦСКА подготвя раздяла минимум с двама футболисти още през зимната

...
ЦСКА подготвя раздяла минимум с двама футболисти още през зимната
Коментари Харесай

Цъкат сензационни бомби в ЦСКА!

ЦСКА приготвя разлъка най-малко с двама футболисти още през зимната пауза, оповестява БЛИЦ. Става въпрос нидерланския бранител Мено Кох и за бразилеца Жеферсон. Двамата към този момент са били известени, че не попадат в сметките на треньора Саша Илич.

Както към този момент стана ясно, ЦСКА си е обезпечил услугите на скандинавски бранител, който ще размени Кох.

Предстоящите промени са изненадващи, защото се очакваше „ алените “ да запазят състава си и да нападат купата през пролетта. Особено тази с Жеферсон, който е един от любимците на босовете. Предполагаше, че бразилецът ще остане до края на сезона и ще си тръгне през юни, когато договорът му изтича.

Припомняме, че ЦСКА ще вземе най-малко трима нови през януари. Освен въпросния защитник клубът има сделка с бразилски халф и неотдавна с нападател, който ще размени Дауда Бамба.

Стана ясно още, че за капитана Юрген Матай е пристигнала съответна оферта. Ако тя бъде утвърдена, ЦСКА ще остане без двата си нидерландски стълба в защита. Продажбата на Матай пък ще докара до привличането на още един бранител с изключение на скандинавеца.

Оферта в офиса на Гриша Ганчев има и за Иван Турицов. Припомняме, че преди година сърцатият " армеец " беше желан от швейцарски отбор, само че изпратеното предложение беше отхвърлено от ЦСКА.

И за край - в Борисовата градина обмислят да официализират завръщането на Стойчо Стоилов на работа в клуба. От една година той движи тайно селекцията на тима, откакто публично си потегли при идването на Стойчо Младенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР