ЦСКА победи Банско с 6:1 в контролна среща, която беляза

...
ЦСКА победи Банско с 6:1 в контролна среща, която беляза
Коментари Харесай

ЦСКА вкара шест гола в приятелски мач

ЦСКА победи Банско с 6:1 в контролна среща, която беляза и края на мини лагера, който " алените " организираха в планинския град по време на паузата за националните тимове. Двубоят с " козлите " обаче до последно бе под въпрос поради проливния дъжд в района, оповестиха ЦСКА на формалния си уебсайт.

Преди неговото начало пък треньорът на " армейците " Стойчо Младенов подари на сътрудника си от Банско Борис Галчев, който е някогашен негов играч, фланелка на 31-кратните първенци. Наставникът на ЦСКА даде опция на юношите Любомир Цветанов и Виктор Атанасов да излязат на терена още от първата минута, като в стартовия състав попаднаха и Хамза Чатакович и Ахмед Ахмедов, които също получават по-малко игрово време.

" Червените " стартираха мощно и пробваха да открият резултата след изстрели на Матай и Чатакович в началните минути. В 24-ата минута Яник Вилдсхут въпреки всичко направи 1:0 с прекрасен удар в горния ъгъл, само че две по-късно домакините съумяха да изравнят след попадение на Балтов. Равенството обаче се резервира единствено три минути - Вилдсхут изведе Ахмедов, който преодоля вратаря на Банско Димитров за 2:1, а в 31-ата минута Греъм Кери повиши на 3:1.

След почивката головото шоу продължи и влезлият като запаса Жуниор Нзила вкара за 4:1 с изстрел от дъгата на наказателното поле. Малко след час игра пък различен състезател, който се появи в игра през второто полувреме - Федерико Варела, означи пети гол във вратата на Банско. Крайното 6:1 оформи юношата Павел Жабов в 84-ата минута. Тази вечер футболистите и треньорският щаб се прибират в София, където ще получат ден отмора, след което стартират подготовка за идващия си дуел от шампионата - семейството на Ботев (Пловдив) в неделя от 19:15 ч.

Стартов състав : Бусато, Цветанов, Матай, Гълъбов, Атанасов, Жеферсон, Мухар, Вилдсхут, Чатакович, Кери, Ахмедов
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР