ЦСКА официално представи своя нов старши треньор. Очаквано това е

...
ЦСКА официално представи своя нов старши треньор. Очаквано това е
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро: ЦСКА рискува с мен, аз рискувам с ЦСКА

ЦСКА публично показа своя нов старши треньор. Очаквано това е Нестор Ел Маестро, който показа първите си усещания от " алените " и разкри дали ще бъдат привличани още футболисти на " Армията " това лято.

Специалистът даде обещание и, че още през януари ще приказва български, с цел да може оптимално добре да се схваща с футболистите и с останалите от клуба.

 ЦСКА отмъкна Данте Стипица под носа на Левски!
ЦСКА отмъкна Данте Стипица под носа на Левски! " Червените " показаха и Стивън Перейра

Първи две нови попълнения на " Армията "

Ето най-важните акценти от конференцията на новия ментор:

" Очевидно съм доста благополучен и горделив да бъда треньор на ЦСКА. Един великански клуб, прочут в целия свят, от който са излезли многочислени митове. Виждам и господин Пенев, който е измежду нас, благодаря за уважението. Феновете тук са удивителни, както всички знаете. Въодушевен съм от това, което ни чака през новия сезон.

Вече съм под значителен стрес, няма потребност да ме подлагате на още повече. Знам къде съм попаднал. Истината е, че нещата се развиха много бързо през последните дни, само че ще се стремим да създадем доста мощен тим за идващия сезон.

 Чистка в ЦСКА! Барт и още четирима са освободени от клуба!
Чистка в ЦСКА! Барт и още четирима са освободени от клуба!

Вижте имената им тук

Моят жанр на игра е печеливш. Старая се да спечелвам колкото се може повече мачове, повече победи от предходната година, от останалите тимове. За мен футболът се гради главно на конкуренцията, на резултатите и точно по тази причина пребивавам аз и се надявам да ги реализира с моя тим.

На този стадий мой асистент ще е брат ми Никон и с него ще преценим дали ще има потребност от нови хора, които да работят с нас отсега нататък.

Имам своите хрумвания за нови футболисти, вие имате вашите. Нещата се развиват бързо, само че имаме много съгласуваност с клуба и несъмнено, че ще има нови попълнения. Времето ни притиска, само че ще вземем значими решения.

Имах няколко срещи с господин Ганчев и първите ми усещания са, че той е един идеалист и огромен темперамент. Оптимистичен човек, положителен. Аз съм същият.

Мисля, че към този момент знаете всичко за мен, откакто имате интернет. Около 50% е правилно... Бил съм старши треньор единствено една година, нов съм още в тази специалност, само че футболът не ми е чужд. Работил съм в доста тимове. Голям клуб като ЦСКА е огромно предизвикателство за мен. Със сигурност това е риск както за мен, по този начин и за отбора. Ще забележим по какъв начин ще се развият нещата.

 ЦСКА против Шахтьор (Донецк), вижте всички контроли в Австрия
ЦСКА против Шахтьор (Донецк), вижте всички контроли в Австрия

Потвърден е и мачът с Брьондби

Като за начало ще се постарая да науча български, което надали ще е толкоз мъчно за мен. Мисля, че през януари към този момент ще съм извършил тази задача. С футболистите ще се разбираме на какъвто език можем - испански, португалски...

Лугодорец е тимът за България, който е Байерн (Мюнхен) за Германия. Да си първенец седем следващи години не е инцидентно. Ще се борим. Нищо не се знае.

Знам, че Фернандо Каранга е доста значим за ЦСКА. Надявам се да остане. Той не е единственият основен състезател за отбора. Познавам тима, доколкото е допустимо за проучаване от три дни. Ще предавам своите познания на тренировките.

Никога до момента не съм бил отпред на тим, който се бори в Европа и имам единствено 32 срещи като старши треньор. Това е реалност. Въпреки това съм убеден в себе си, че мога да свърша работата, за която съм тук.

Никой от играчите от предходния ми клуб Спартак (Търнава) не попада в проектите ни за селекцията на ЦСКА, защото играчите не дават отговор на равнището на " алените ".

Всички сте били в университет, с цел да учите публицистика, приключили сте, тъй че правете повече изследване преди да пишете всякакви публикации. Не всичко, което четете е правилно, тъй че апелирам ви, уважавайте себе си ".

 ЦСКА си върна петима преотстъпени
ЦСКА си върна петима преотстъпени

Ел Маестро ще взема решение бъдещето им в клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР