ЦСКА очакваше петото си лятно попълнение в столицата снощи. Поредният

...
ЦСКА очакваше петото си лятно попълнение в столицата снощи. Поредният
Коментари Харесай

ЦСКА ще представи поредния нов днес

ЦСКА очакваше петото си лятно попълнение в столицата нощес. Поредният нов състезател ще бъде показан през днешния ден. От клуба не показаха името на футболиста, само че евентуално става въпрос за крилото Жул Кейта, който през днешния ден навършва 22 години. Главният управител на " армейците " Стойчо Стоилов призна преди няколко дни, че договарянията за Кейта са на финалната права. Фланговият нападател идва от Ланс и се чака да бъде преотстъпен. През миналия сезон Кейта има 3 участия за Дижон в Лига 1, а от септември става благосъстоятелност на Ланс, за който обаче играе единствено 4 пъти и към 65 минути в Лига 2.

До този миг ЦСКА притегли централния бранител Юрген Матей, халфовете Амос Юга и Юнус Санкаре и за последно вратаря Димитър Евтимов, който се причисли към тима при старта на подготовката в петък. Другите трима нови се готвят още от месец насам в Панчарево, тъй че последователно се приспособяват към отбора и усъвършенстват физическото си положение.

На " Армията " възнамеряваха да привлекат най-малко 6 играчи през лятото и на този стадий се движат в много добър график. Освен Кейта ще бъде взето минимум още едно крило, а се водят договаряния и със бранители и халфове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР