ЦСКА обяви, че е продал двама от младите си футболисти

...
ЦСКА обяви, че е продал двама от младите си футболисти
Коментари Харесай

ЦСКА продаде двама юноши в отбори от елита

ЦСКА разгласи, че е продал двама от младите си футболисти в тимове от елита. Става въпрос за Йоан Бауренски, който отива в Берое и Митко Митков, който ще играе за Септември. Двамата напущат клуба с трансферна сума. 
Прочетете още
Под наем ще играе Александър Бучков, който отива в Литекс, а Симеон Александров, който беше взет от ЦСКА през лятото от Септември ще играе чартърен още веднъж в Септември. 

Ето какво още гласи известието на аления клуб:

Полузащитникът Йоан Бауренски бе трансфериран в отбора на Берое (Стара Загора). Юношата на армейците записа 6 дуела с първия отбор.

Бързоногият техничар Митко Митков, който досега има 11 мача и 1 попадение с алената фланелка подписа контракт с тима на Септември (София). Финансовите параметри по тези прехвърляния остават конфиденциални сред страните.

Ръководствтото на ЦСКА благодари на Йоан Бауренски и Митко Митков за себераздаването, борбеността, професионализма и всеотдайността на двамата с армейския клуб и им пожелава здраве и доста триумфи в бъдещите футболни провокации!

Друг надарен младеж от Академия ЦСКА Александър Бучков бе преотстъпен чартърен в Литекс, където ще има опцията да натрупа нужния му игрови опит в мъжкия футбол и да увеличи равнището си.

Симеон Александров също ще премине чартърен в Септември (София), с цел да има опция през пролетния полусезон да разгърне своя капацитет.

Пожелаваме триумф на нашите момчета!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР