ЦСКА не представи нови футболисти в четвъртък и петък, каквито

...
ЦСКА не представи нови футболисти в четвъртък и петък, каквито
Коментари Харесай

Ето защо се бавят новите в ЦСКА

ЦСКА не показа нови футболисти в четвъртък и петък, каквито бяха упованията. Причината за забавянето на официализирането на покупко-продажбите е стачка в скандинавските авиолинии, твърди Блиц, базирайки се на свои източници.

Тя тече от няколко дни след неуспеха на договарянията за заплатите на водачите от изпадналата в усложнения самолетна компания „ SAS “ (б.р. – Скандинавски авиолинии).

Таранът е Дауда Бамба, който е роден в Кот д`Ивоар, само че от 3-годишен живее в Норвегия. 27-годишният нападател е свободен сътрудник, откакто за последно игра за турския Алтай. Бамба се е прибрал до Норвегия, само че стачката забавя тръгването му към София.

Представянето му в ЦСКА, както и това на норвежкия халф от норвежкото състезание, би трябвало да се случи през днешния ден, на следващия ден или в понеделник. Ръководството на „ алените “ към този момент се е споразумяло с новите попълнения, остава единствено те да бъдат публично показани.

Припомняме, че на „ Армията “ чакат и ганайското крило Даниел Овусу от Ред Бул Залцбург. Неговото идване в София не е наранено от стачките на скандинавските авиолинии.

„ Червените “ започват на следващия ден новото състезание в Първа лига с домакинство на Арда (Кърджали). Мачът е от 21:00 часа на стадион „ Българска войска “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР