ЦСКА изпраща сезон, в който настроенията бяха на двата полюса.

...
ЦСКА изпраща сезон, в който настроенията бяха на двата полюса.
Коментари Харесай

Двете лица на ЦСКА и кое ще видим в големия финал

ЦСКА изпраща сезон, в който настроенията бяха на двата полюса. В началото " алените " съумяха да пробият за втора поредна година в групите на европейските клубни шампионати и изиграха два мача, които влизат в графата " незабравими ".

При успеха над Осиек с 4:2 футболистите на 31-кратните първенци бяха като лъвове на терена и даже можеха да запишат един от най-гръмките триумфи в историята си като резултат. Срещу Виктория (Пилзен) бяха стопени два гола пасив от първия мач и още веднъж се стигна до елиминация на тим с по-висок бюджет. През есента бяха позволени неточности в шампионата, само че цялостното показване остави ЦСКА на единствено две точки от Лудогорец. Победата в директния конфликт (1:0) пък даде в допълнение самочувствие за пролетния дял.

В него обаче тимът ненадейно се срина и записа някои срамни резултати. Публиката напълно се отдръпна и имаше мачове с обидно малко почитатели по трибуните на " Българска войска ". Появи се другото лице на ЦСКА, което никой с " алено " сърце не би желал да го види в огромния край за Купата на България против Левски.
 През XXI век: ЦСКА и Левски с по 4 Купи,
През XXI век: ЦСКА и Левски с по 4 Купи, " сините " водят с 2 трофеи

Това демонстрира статистиката

Безсилието на 31-кратните първенци в атакуващ проект беше в резултат на липса на каквато и да е концепция в офанзивите. Понякога играчите изглеждаха като излезли на разходка и това е необяснимо на фона на към този момент упоменатите отлични резултати. В последния кръг от шампионата ЦСКА победи Славия с 3:1. Двата гола на Георги Йомов и този на Жорди Кайседо са значими от позиция на самочувствието им. Покажат ли познатото си лице, мъчно някоя отбрана в България може да ги спре.

Именно това е най-голямата въпросителна преди борбата за трофея - какъв ЦСКА ще забележим. " Армейците " разполагат с по-голяма самостоятелна класа в съвсем всички линии, само че във футбола отборният дух и душeвността играят извънредно значима роля. Каква по-голяма мотивация обаче може да имаш от претъпкан стадион и спор за отличие, което ще остане вечно във визитката ти?
 Носителите на Купата на България
Носителите на Купата на България

Ето всички спечелили
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР