ЦСКА иска да привлече Самуел Акере, който е крило на

...
ЦСКА иска да привлече Самуел Акере, който е крило на
Коментари Харесай

ЦСКА иска талант на Ботев

ЦСКА желае да притегли Самуел Акере, който е крило на Ботев (Пловдив). От " Армията " имат предпочитание да вкарат 19-годишния нигериец като част от договорката за Станислав Шопов, написа " Тема спорт ".

Ботев от своя страна пък желае да си върне родния юношески национал, като откупи правата му от " алените ". " Канарчетата " са излезели с съответна оферта към ЦСКА - София за Шопов, която обаче към този момент не е призната. Като контрапредложение от " Армията " са поискали да включат в прехвърлянето привличането на Акере чартърен до края на сезона с алтернатива за откупуването му.

На този стадий от Ботев са предложили да включат различен собствен състезател в договорката и желаят да запазят Акере. Става въпрос за вратаря Даниел Кайзер. Полякът е предлаган и на Хебър (Пазарджик), откакто Матвей Игонен ще е алтернатива №1 за поста на " Колежа ". Хидайет Ханкич продължава да е при " канарчетата " и ще е запаса.

Вчера спортният шеф на пловдивчани Артур Платек е бил в столицата за среща с управлението на ЦСКА - София, с цел да продължат договарянията по договорката за Станислав Шопов. Той бе част от " жълто-черния " клуб до есента на 2020 година. След това халфът игра за малко в нидерландският Хееренвеен, само че се върна в България през лятото на 2022 година и отиде в тима на ЦСКА.
 ЦСКА желае да направи бартер с състезател на Ботев (Пловдив) за Шопов
ЦСКА желае да направи бартер с състезател на Ботев (Пловдив) за Шопов

До дни се чака да има развитие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР