ЦСКА и ЦСКА 1948 закриват 14-ия кръг на efbet Лига.

...
ЦСКА и ЦСКА 1948 закриват 14-ия кръг на efbet Лига.
Коментари Харесай

ЦСКА ще опита да излезе от кризата срещу ЦСКА 1948

ЦСКА и ЦСКА 1948 закриват 14-ия кръг на efbet Лига. Срещата сред двата тима е постоянно е чакана с голям интерес.

Двубоят е през днешния ден от 17:30 часа на стадион „ Българска армия” и ще може да го гледате директно по DIEMA SPORT, а в уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от дуела.

ЦСКА влиза в мача в серия от две следващи провали е доста неубедителна игра в редица мачове. „ Червените” са на трето място във краткотрайното класиране с 23 точки, на цели 10 от водача Лудогорец, който е и с два мача повече. В средата на предходната седмица възпитаниците на Стойчо Младенов отстъпиха с 0:2 на Зоря в Луганск и възможностите им за излизане от групата в Лига на конференциите се изпариха.

В предишния кръг отборът позволи първа домакинска загуба от 2019 година насам, откакто бе разрушен с 0:3 от Локомотив Пловдив. Преди срещата се стигна до пердах сред двете агитки, заради което отборът от „ Борисовата градина” бе осъден с два мача пред празни трибуни.

Днес ЦСКА ще е без голмайстора си Жорди Кайседо, който отпътува за лагера на националния тим на Еквадор. Другите национали в тима – Иван Турицов, Георги Йомов и Брадли Мазику, ще вземат присъединяване в дуела.

ЦСКА 1948 също подреди две следващи провали в шампионата. Тимът заема 12-о място с 11 точки. Столичани изгубиха 5 от 6-те си визити от началото на акцията.

В състава след наказване се завръща Крум Стоянов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР