ЦСКА и Арда завършиха при нулево равенство в двубой от

...
ЦСКА и Арда завършиха при нулево равенство в двубой от
Коментари Харесай

ЦСКА и Арда поделиха точките на „Армията“

ЦСКА и Арда приключиха при нулево тъждество в дуел от 15-ия кръг на Първа лига. На стадион „ Българска войска “ в столицата „ алените “ изгубиха две точки в битката за купата, само че могат да са щастливи, че заобиколиха и загубата след няколко положителни положения за кърджалийци в края на мача.


Воденият от Нестор Ел Маестро отбор излезе през днешния ден на терена в напълно черни ретро екипи по отношение на утрешната 100-годишнина на Апелативен съд 23. Първият удар по посока една от двете порти бе дело на Тобиас Хайнц от „ армейците “, само че без проблеми за капитана на гостите Анатолий Господинов. До края на полувремето нямаше кой-знае какъв брой рискови обстановки и пред двамата вратари.

След почивката ЦСКА продължи да изпитва усложнения с добре подредената и проведена отбрана на Арда. Влезлият от пейката Майкъл Естрада уцели гредата след рикошет в неприятелски състезател. Възпитаниците на Александър Тунчев имаха две преференциални обстановки за гол, като първо Станислав Иванов се провали отблизо разстояние против Густаво Бусато, а по-късно Преслав Боруков не можа да откри задачата след обмислен изстрел. От другата страна, резервата Данило Асприля не съумя да засече топката на далечната греда след подаване на Дюкенс Назон, с помощта на решителната интервенция на Деян Лозев.

Така ЦСКА, чиито почитатели ще се насочат към площад " Орлов мост " за митинг във връзка блокирането на реконструкцията на стадиона, сбърка в борбата за първото място, като има към този момент 29 точки и изостава с три от водача Черно море и с две от втория Локомотив Пд – и двата състава са с мач повече от „ алените “. Арда продължава с положителните си изяви, откакто в последния кръг спъна и първенеца Лудогорец в Кърджали – Тунчев и компания са шести в таблицата с 24 пункта, с дуел по-малко от днешния си противник.

Трудните срещи за Арда не стопират, като през седмицата отборът е хазаин на Левски в отсрочен мач. ЦСКА гостува на Етър във Велико Търново също в отсрочена среща. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР