ЦСКА е получил интересно предложение за трансфер, пише Спортал. Става

...
ЦСКА е получил интересно предложение за трансфер, пише Спортал. Става
Коментари Харесай

Предлагат на ЦСКА футболист, за когото Андерлехт е платил 8 млн. евро

ЦСКА е получил забавно предложение за трансфер, написа " Спортал ". Става въпрос за бранителя Бубакар Сане, който до лятото е бил футболист на Андерлехт.

Белгийският гранд го купува през 2018 година от Мидтиланд за 8 млн. евро, като това е един от най-скъпите изходящи прехвърляния в датския футбол.

Той парафира с Андерлехт за 5 години, само че не съумява да се наложи в новия си отбор и през лятото на 2021 година договорът му е преустановен, а националът на Гамбия остава без тим през есента и в този момент си търси клуб, посредством който да възроди своята кариера.

27-годишният Сане може да играе и като халф, а треньорът, който го е разкрил за огромния футбол - Бо Хенриксен, споделя забавна история от взаимната им работа в Хорсенс.

" Буба " имаше толкоз доста мощ, че тогавашният ни треньор по физическа подготовка сподели, че в никакъв случай не е виждал сходно нещо ", споделя Хенриксен.

Именно при него Сане записва 90 мача, в които отбелязва цели 14 гола. Следва трансфер в Мидтиланд, а шест месеца по-късно и договорка с Андерлехт на стойност 8 млн. евро.

Сега гамбиецът е без тим и в Дания питат дали Хенриксен, който е отпред на Мидтиланд, би го взел в тима, само че треньорът не дава отговор изрично, а единствено, че бранителят е доста добър футболист.
 Петима чужденци се причисляват към ЦСКА в Турция
Петима чужденци се причисляват към ЦСКА в Турция

Очаква се още през днешния ден в южната ни съседка да дойде Греъм Кери
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР