ЦСКА е напът да навлезе в нова турболенция през лятото,

...
ЦСКА е напът да навлезе в нова турболенция през лятото,
Коментари Харесай

Редица играчи искат да последват Стойчо Младенов към изхода на „Българка армия“

ЦСКА е напът да навлезе в нова турболенция през лятото, откакто Стойчо Младенов реши да си тръгне няколко седмици преди края на сегашния сезон. Примерът му ще последват огромна част от титулярите, чиито контракти изтичат след месец и половина, съгласно „ Тема Спорт “.

Това са Брадли Мазику, Греъм Кери, Густаво Бусато, Амос Юга, Жеферсон, Ахмед Ахмедов и Карло Мухар. Последният е чартърен от Лех Познан с алтернатива за откупуване на стойност €200 хиляди, само че на този стадий „ алените “ нямат желание да я задействат.

„ Армейците “ постоянно са обект на рецензии от обстоятелството, че всяка година се стартира построяването на нов тим. Бившият притежател Александър Томов даже си разреши да насочи директна рецензия за това към сегашния финансов покровител Гриша Ганчев.

Пред ЦСКА въпреки всичко остава една огромна цел за актуалната акция и тя е спечелването на Купата на България. Отборът има задатък от 2 гола против Славия в полуфиналите. В взаимозависимост от изхода в шампионата може би ще стане ясно какви ще са мащабите на измененията през идното лято.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР