ЦСКА 1948 спечели битката за подписа за младежкия национал Емил

...
ЦСКА 1948 спечели битката за подписа за младежкия национал Емил
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 привлича младежки национал

ЦСКА 1948 завоюва борбата за подписа за младежкия национал Емил Ценов и до няколко дни прехвърлянето ще стане факт, написа " Тема спорт ". Звездата на Миньор (Перник) бе мечтан още от Локомотив (Пловдив), Пирин (Благоевград), Хебър и даже Септември (София), само че отборът, основан в Бистрица, бе най-настоятелен и даде най-хубавата оферта. За правата на вътрешния полузащитник " чуковете " ще получат много висока за футболист от Втора лига сума в размер от малко над 100 хиляди лв., а сътрудникът му Лъчезар Танев към този момент е договорил и персоналните му условия.

Ценов е младеж на ЦСКА и е капитан на набор 2002 на " алените ", само че на " Българска войска " не правят оценка качествата му и го освобождават преди две години. След няколкомесечен престой в Литекс той е притеглен в Миньор от тогавашния изпълнителен шеф Велизар Димитров, а Христо Янев разви капацитета му и го трансформира в една от най-апетитните хапки на пазара.
 ЦСКА 1948 притегли халф ЦСКА 1948 притегли халф
Преди няколко месеца в пресата се появиха информации, че от " Българска войска " ще си върнат полузащитника, само че тогава Велизар Димитров ги опроверга, като даде да се разбере, че Ценов има контракт с перничани и това няма по какъв начин да стане без трансферна сума.

В последна сметка по гледище на старши треньора на ЦСКА 1948 Любослав Пенев бе дадена най-високата оферта, която от Миньор одобриха, и се чака в идващите дни договорката да бъде оповестена публично.

Не е изключено напролет Ценов да бъде преотстъпен в различен тим, а от идващия сезон в негово лице в Бистрица виждат заместника на Ивайло Чочев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР