ЦСКА 1948 си осигури услугите на още един млад футболист.

...
ЦСКА 1948 си осигури услугите на още един млад футболист.
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 се подсили с талант от Ботев Пловдив

ЦСКА 1948 си обезпечи услугите на още един млад футболист. Това е 18-годишният защитник Георги Господинов - младежки национал на България. Талантът, който през март ще навърши 19 години, идва от школата на Ботев Пловдив, като през миналия полусезон облече екипа на втородивизионния Созопол и записа дебют във Втора Лига.

Трансферът му при "червените " пък е съвършената опция да направи и първите си стъпки в efbet Лига, точно в тим, който с убеденост дава път на млади състезатели като Господинов, твърди уеб сайтът на клуба.

Предпочитаните позиции от футболиста са десен бек и опорен халф. Като младеж е защитавал цветовете на Созопол, Черноморец (Бургас) и Ботев (Пловдив), с който впечатли и в елитната юношеска група.

Господинов беше част и от лагера на националния тим на България до 19 години в Турция преди броени дни.

След като договорката стана факт бранителят показа отличните си усещания от представянето дотук на ЦСКА 1948 в efbet Лига. Той беше безапелационен, че това е точното място за неговото развиване, като изрази и удовлетворение, че ще има опция да работи в клуба с легендата на българския футбол Красимир Балъков.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР