ЦСКА 1948 се класира за четвъртфиналите на Купата на България

...
ЦСКА 1948 се класира за четвъртфиналите на Купата на България
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 е на 1/4 за Купата след обат срещу Берое

ЦСКА 1948 се класира за четвъртфиналите на Купата на България след домакинска победа с 2:1 над Берое. Успехът на " алените " пристигна след поврат. И двата гола за домакините бяха осъществени след осъществяване на директни свободни удари. През цялото време валя сняг и съдията Георги Кабаков няколко пъти прекъсва играта за разчистване на линиите поради снег.


Първата заплаха беше в интерес на домакините, когато в деветата минута получиха право да изпълнят фаул пред наказателното поле на Берое, само че ударът на Педриньо мина настрана от вратата. В 18-ата минута съдията Георги Кабаков подмина искания на заралии за игра с ръка в наказателното поле при безредие след осъществяване на корнер.

В 26-ата минута Сантяго Годой проби отдясно и стреля към вратата, само че ударът му не се оказа проблематичен за Даниел Наумов. Две минути преди края на първото полувреме Ивайло Чочев пропусна чиста опция. Той получи топката в наказателното поле, само че от осем-девет метра би едва и право в Родриго Ачинели.

Втората част стартира с пропуск за ЦСКА 1948. Емил Ценов се озова непокрит в наказателното поле, когато получи центриране отляво, само че ударът му с глава беше в тялото на вратаря на гостите. В 53-ата минута Берое откри резултата, когато Енцо Ойос откри Сантяго Годой вляво от наказателното поле. Той напредна малко и стреля в близкия ъгъл тъкмо под плонжа на вратаря Даниел Наумов.

Седем минути по-късно резултатът беше подравнен. Педриньор се разписа за ЦСКА 1948 с точно осъществяване на директен свободен удар, при който изненада вратаря на гостите. В 74-ата минута удар на резервата Валентин Йосков от наказателното поле беше блокиран, а осем минути преди края вратарят Ачинели с акробатичен плонж мазета изстрел с глава на Педриньо.

В 88-ата минута домакините стигнаха до поврат, който им подсигурява успеха в мача. Ивайло Чочев, който изигра своя мач №100 за ЦСКА 1948, беше прецизен при осъществяване на директен свободен удар. Капитанът на " алените " прати топката в горния ляв ъгъл на вратата на Ачиари. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР