ЦСКА 1948 представи новите екипи, с които ще играят футболистите

...
ЦСКА 1948 представи новите екипи, с които ще играят футболистите
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 представи новите екипи за предстоящия сезон

ЦСКА 1948 показа новите екипи, с които ще играят футболистите на " алените " през този сезон в първенството на Югозападната " В " група.

Ето какво написаха в уеб страницата на клуба:

" С голямо наслаждение Ви представяме новите екипи на ЦСКА 1948 за сезон 2017/2018. Създадени особено за нашия тим, екипите въплъщават армейския дух.

Титулярният екип е в обичайния червен цвят, а за аварийния са определени армейски претекстове с маскировъчна украска. Екипите са направени от италианската марка Errea от най-качествените материали.

„ Работим от шест месеца по тези екипи и сме удовлетворени от крайния резултат. Мога да заявя, че това са най-хубавите екипи, с които се е играло в миналото в България. Благодаря на целия екип, който работи непрекъснато за осъществяването на поставената задача “, съобщи Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов.

Екипите влизат в продажба от 1-ви септември.

Специални благодарности към Владимир Оронов, чието дело е фотосесията и концепцията за представянето на екипите ".

В същото време клубът уреди нов трансфер. " Червените " привлякоха капитана на Миньор Перник Томислав Павлов. 26-годишният плеймейкър е младеж на ЦСКА, като за малко бе част и от юношеските обединения на Селтик. Футболистът е наследник на огромния футболист на Миньор, Велбъжд Кюстендил и Локомотив София Славчо Павлов

Преди няколко дни десетката на перничани вкара гол във вратата на ЦСКА 1948 при триумфа с 4:1 на Миньор. Той се разписа от директен свободен удар, както преди време го стори във вратата на Левски в " А " група. През пролетта на 2013 година Павлов вкара на " Герена " при провалянето на Миньор с 1:2.

Добрите изяви на футболиста са предиздвикали шефовете на " алените " да създадат всичко допустимо, с цел да го имат в състава си преди старта на сезона, който е на следващия ден против Беласица.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР