ЦСКА 1948 получи за 10 години спортния комплекс в квартал

...
ЦСКА 1948 получи за 10 години спортния комплекс в квартал
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948" получи за 10 години базата в Требич

ЦСКА 1948 " получи за 10 години спортния комплекс в квартал Требич. Това стана допустимо след единомислещо решение на Спортната комисия към Столичния общински съвет. То е по предложение на ръководителя й Татяна Георгиева и районния кмет Димитър Димов.

Инвестициите от страна на ще са в размер на 2.6 милиона лв..

Проектът включва изцяло модернизиране на стадиона с повърхност 47 дка в публично-частно партньорство сред " ЦСКА 1948 " и Столичната община.

Предвижда се създаване на три стадиони с размери 110 на 72 метра. Два от терените са с естествена настилка, а третият с изкуствена. Също по този начин значителни трибуни със 72 седящи места, две нови съблекални и осветяване.

" Инвеститорът ще построи спортните стадиони с най-голям клас естествена тревна настилка от особено селектирани сортове трева и доставени от сертифицирани от FIFA производители. Предвижда се създаване на автоматизирана поливна система, с най-малък разход на вода и електрическа енергия, както и отводнителна (дренажна) апаратура ", оповестиха от Столичната община.

Срокът за безплатно даване на спортния обект в интерес на клуба е 10 години, като в този интервал той не може да бъде преотдаван или употребен за други действия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР