ЦСКА 1948 обяви, че е спечелил дело, заведено от Ред

...
ЦСКА 1948 обяви, че е спечелил дело, заведено от Ред
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 спечели дело за емблемата, търси пари със съдебен изпълнител

ЦСКА 1948 разгласи, че е спечелил дело, заведено от " Ред Енимълс " през 2020 година, за потребление на емблемата на ЦСКА със звездата. Съдът отхвърлил претенциите на запалянковската организация и постановил тя да заплати правосъдните разноски на ЦСКА 1948.

Това обаче не станало, заради което клубът се обърнал към частен правосъден реализатор. Така се стигнало до запор на емблемата, притежавана от " Ред Енимълс ", която завоюва търга за активите на банкрутиралия ЦСКА преди години. Гриша Ганчев и Юлиян Инджов заплатиха 8 милиона лв. за правата, а доближена на ловешкия предприемач закупи " Ред Енимълс ".

През 2020 година пък ЦСКА 1948 смени логото си и стартира да употребява такова с буквите ЦСКА и формата на емблемата на София. Това стана малко след завеждане на делото и при старта на присъединяване на отбора в Първа лига.

Ето какво гласи известието на ЦСКА 1948, оповестено на уеб страницата на основания през 2016 година клуб:

ЦСКА завоюва делото за емблемата против " Ред Енимълс "

Скъпи Армейци,

Имаме удоволствието да Ви уведомим, че ЦСКА завоюва правосъдното дело, заведено от „ Ред Енимълс “ през 2020 година по отношение на потреблението на армейската емблема. Съдът дефинитивно отхвърли всички искания против клуба ни и осъди „ Ред Енимълс “ да ни заплати направените от нас разходи.

След влизането на правосъдното решение в действие ЦСКА прояви приемливост и даде задоволително време на „ Ред Енимълс “ да заплати отговорностите си към нас, само че все пак заплащане по този начин и не последва.

Това ни принуди да се обърнем към частен правосъден реализатор, който да събере дължимите ни суми, като по отношение на това беше натрапен и запор върху емблемата, притежавана сега от „ Ред Енимълс “.

Изразяваме нашето задоволство от обстоятелството, че въпреки и дребна част от правдата спечелва, както и вяра, че длъжникът ще погаси своите отговорности към нас.

От управлението на ФК ЦСКА 1948
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР