ЦСКА 1948 е твърдо против домакинството им от 23-ия кръг

...
ЦСКА 1948 е твърдо против домакинството им от 23-ия кръг
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 против да се мести мача с ЦСКА - София, БФС и полицията нямат намерение да ги питат

ЦСКА 1948 е твърдо срещу семейството им от 23-ия кръг на efbet Лига против ЦСКА - София да се реалокира от стадиона в Бистрица на “Васил Левски ”. “Червените ” упорстват, че и първият дуел на “Армията ” е бил рисков, само че не е изместен на националния стадион.
 Сектор Сектор " Г ": 300 билета са извънредно незадоволителни, преместете мача на " Васил Левски "
Въпросният мач се игра в края на август 2022 година, а защита и полиция изрично не се оправиха със отговорностите си. Нещо повече, за пръв път от доста години бе позволено да се малтретира делегацията на гостуващия тим.

От БФС към момента не са взели дефинитивно решение къде ще се играе дуела - в Бистрица или на “Васил Левски ”. Очаква се това да се случи през днешния ден или най-късно на следващия ден след среща с полицията, само че към този момент излязоха информации в медиите, че футболният съюз и органите на реда нямат желание да се допитат до ЦСКА 1948 за тяхното мнение.
 " Домът на почитателите " донесе нов 65-инчов 4K Ultra HD тв приемник на един от потребителите на Sportal.bg
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР