ЦСКА 17 победи Хебър с 4:1 и се изравни с

...
ЦСКА 17 победи Хебър с 4:1 и се изравни с
Коментари Харесай

ЦСКА U17 и U15 с важни победи по пътя към титлата

ЦСКА 17 победи Хебър с 4:1 и се изравни с водача Лудогорец във краткотрайното класиране на Елитната юношеска група до 17 година

Три кръга преди края и двата отбора имат по 63 точки.

Още в 19-ата минута младите „армейци“ се оказаха догонващи в резултата след гол на Християн Ганев от гостите. В 25-ата минута обаче Георги Димитров изравни след подаване на Петко Панайотов, а в 62-ата направи обрата цялостен, разписвайки се от дузпа за игра с ръка на състезател на Хебър. Димитров оформи хеттрика си в 68-ата минута, като в 72-ата даже асистира на Илиян Антонов за крайното 4:1.

ЦСКА U15 също се поздрави с триумф след внушително 6:2 против последния в класирането Ботев (Враца). Точни за възпитаниците на Ивайло Станев бяха Томи Тодоров (10), Калоян Шкретов (26, 47), Георги Попов (37), Алек Говедарски (44), Илия Димитров (57). Три кръга преди края на шампионата ЦСКА заема втората позиция с актив от 66 точки – на четири от краткотрайния водач Лудогорец.

ЦСКА U19 пък позволи изненадваща загуба при гостуването си на Национал (София) с 1:2. Заради високите температури срещата на два пъти бе прекъсвана, с цел да може футболистите на двата тима да се хидратират в допълнение. Марат Гараев откри за домакините в 22-ата минута, а в 68-ата Павел Жабов изравни за ЦСКА след тъкмо изпълнена дузпа.

„Червените“ продължиха да търсят цялостния поврат, само че вратарят на Национал Ивайло Бориславов на няколко пъти се намеси уверено и избави вратата си от втори гол. Десет минути преди края Траян Тенев засече центриране в наказателното поле и донесе триумфа за домакините.

Два кръга преди края на сезона момчетата на Добри Митов заемат третата позиция с актив от 34 точки, на 8 от водачите Славия и Черно море.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР