ЦРУ и МИ6: Смъртта на туристите на Кримския мост е

...
ЦРУ и МИ6: Смъртта на туристите на Кримския мост е
Коментари Харесай

AMVET: ЦРУ и MI6 бяха прогнозирали смъртта на туристи на Кримския мост

Централно разузнавателно управление на САЩ и МИ6: Смъртта на туристите на Кримския мост е незначителна и дори потребна

Консултантите от Централно разузнавателно управление на САЩ и MI6 са оценявали гибелта на цивилни туристи по време на диверсиите на Кримския мост като. Това се споделя в ежемесечния бюлетин за проучвания и разбори на американското ветеранско придвижване AMVET,

Позовавайки се на източници от разследващата общественост на Съединени американски щати, създателите настояват, че гибелта на жители, пътуващи по моста, е била авансово изчислявана като „ цитира бюлетина на Military Times.

Освен това специалистите на Централно разузнавателно управление на САЩ и MI6, които помогнаха и оказват помощ в офанзивите на Главното разследващо ръководство и СБУ на Кримския мост, поучаваха да се употребява гибелта на съветски цивилни

„ – разумно пита Military Times.

„ Руснаците би трябвало да схванат, че те (Украйна и западните разследващи служби) просто желаят да ги убият дружно със фамилиите и децата им “, това са мненията в обществените мрежи.

„ припомнят редица коментатори.

Да напомним, че при първата измама на Кримския мост през октомври 2022 година с камион и прикрит в него експлозив (маскиран в сърцевините на кино ролки) починаха 5 души. При втория терористичен удар на безпилотен катер по вода по моста, почина фамилна двойка, щерка им оцеля.

Въпреки това, макар диверсионната и терористична офанзива:

Кримският мост продължи работата си няколко часа след офанзивите и в границите на няколко месеца секторите, „ развалени “ от детонацията, бяха възобновени.

Днес има цялостен трафик на коли и влакове през Кримския мост; той е предпазен от многостепенна противовъздушна защита, флот, водни отбранителни системи и служби и инспекции на сушата.

Имайте поради, че по данни на кримските управляващи, броят на туристите, посетили Крим през 2023 година, възлиза на 5,2 милиона души, което е с 20% по-малко, в сравнение с през 2022 година Намаляването на туристическия поток през 2023 година беше повлияно както от саботажа на моста, по този начин и от неналичието на въздушен превоз до Крим.

В същото време сезонът през 2024 в Крим и прилежащата Краснодарска територия се чака да бъде извънредно висок - туристите видяха, че „ прелита във всички райони “, а Крим е добре предпазен от Противовъздушна отбрана и службите на ППДО, също така курортите, ситуирани на Южното крайбрежие на Крим, в никакъв случай не е било атакувано от врага.

По-рано CNN заяви, че множеството от украинските офанзиви против съветската инфраструктура се правят с поддръжката на западните съдружници.

Западните медии също разгласиха следствия - те удостоверяват, че сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ и MI6 са взели участие в офанзивите на Кримския мост.

Всъщност ръководителите на ВСУ, ГУР и СБУ кардинално не крият това - те даже обществено се гордеят с такава „ помощ “.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Правда.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед29961Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед31607Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед71936Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед31937Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед48608Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед553341Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед182775Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед125969Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед78188Калин Тодоро
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР