ЦИК набъбваше през годините, достигна над 20 човека, които между

...
ЦИК набъбваше през годините, достигна над 20 човека, които между
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Христо Иванов би бил пример за кандидат за премиер

ЦИК набъбваше през годините, доближи над 20 индивида, които сред изборите не знам какво работят. България има потребност от политическа непоклатимост, която сега я няма. Това съобщи заместник-председателят на Народното събрание и водач на ДСБ военачалник Атанас Атанасов в утринния блок на Българска национална телевизия.
По думите му изборните правила са признати от болшинството в Народното събрание. Има Конституционен съд, дано да го сезират, дано да  го създадат, дано да се произнесе Конституционен съд, прикани той. Гласуването единствено с бюлетина нарушение ли е на човешките права, запита Атанасов във връзка дали напълно машинното гласоподаване нарушава правата на хората.
 Ат. Атанасов предлага ограничаване за броя на управническите мандати Ат. Атанасов предлага ограничаване за броя на управническите мандати
Адвокатът, съпредседател на " Демократична България " и водач на ДСБ военачалник Атанас Атанасов показа в профила си във Фейсбук " eдна концепция...
Според него няма фрапантни промени в изборната технология. Тези, които имат страха, че ще изгубят изборите, вадят собствен представители, които да внушават боязън и безпорядък, уточни Атанасов.
Той посочи, че Българска социалистическа партия би трябвало да отидат да почукат на други порти, а от „ Демократична България “ няма да водят договаряния с тях. Демократична България в политическо държавно управление и на Бойко Борисов и на Корнелия Нинова няма да взе участие. Демократична България извършва тяхното предизборно заричане – ще работят за това да обяснят на хората за какво вършат обещано нещо.
Запитан кой би бил претендентът за министър председател, в случай че третият мандат бе даден на Демократична България, военачалник Атанасов съобщи, че Христо Иванов би бил образец за претендент за министър председател. Според него българският политически живот бъка от шпиони. Крайно време е да се влезе в прокуратурата и да се огледа дали не е било умишлена политика прикриване на съветските ползи в България, настоя той.
Прочетете още по тематиката:
 Атанас Атанасов: Управляващите са си подготвили схемите за изборите (ВИДЕО) Атанас Атанасов: Управляващите са си подготвили схемите за изборите (ВИДЕО)
Днешните ръководещи са си подготвили схемите, по които ще се явяват на избори. Известно е от разнообразни изследвания, че към 300 000 гла...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР