Цигани тормозят ежедневно стотици жителите на бургаския кв. "Славейков", пише

...
Цигани тормозят ежедневно стотици жителите на бургаския кв. "Славейков", пише
Коментари Харесай

Цигански катун тероризира жителите на бургаски квартал с шумните си джамбурета ВИДЕО

Цигани тормозят всекидневно стотици жителите на бургаския кв. "Славейков ", написа "Флагман ", базирайки се на сигнал на засегнат жител.

Обитателите нон стоп надуват циганска музика. Петък, събота и неделя обаче е някакъв пъкъл. Започват от сутринта, прибавя бургазлията.

Той е записал и малко видео, снимано денем, в което фактически се чува мощна музика.

„ Дали този лагер е легален и тук ли му е мястото? Отговор не очаквам, тъй като го знам. Искам посредством вас да сигнализирам комптентните органи да вземат ограничения. Тази лудница не може да се търпи постоянно. От декември предходната година работя в мола. Тези са си все тук. Тази заран в 9:20 дойдох на работа, те към този момент бяха надули музиката. Продължават и сега “, оплаква се той.

Гражданинът означи, че измежду жителите на катуна има и доста деца и дребни бебета. Едно от тях не спирало да плаче.

Община Бургас постоянно провежда акции и гони пришълците, които най-често се откриват край жк „ Славейков “. Това към този момент е част от работата на дирекция "Управление при рецесии, публичен ред и сигурност " в продължение на години. Именно по тази причина сигнализираме администрацията още веднъж да предприеме ограничения и да отстрани следващия противозаконен ромски лагер.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР