Цеци Красимирова заби 74-годишния австрийски милиардер Дитрих Матешиц, съсобственик и

...
Цеци Красимирова заби 74-годишния австрийски милиардер Дитрих Матешиц, съсобственик и
Коментари Харесай

Удари кьоравото: Цеци Красимирова люби 74-годишен милиардер! Ето КОЙ Е ТОЙ!

Цеци Красимирова заби 74-годишния австрийски милиардер Дитрих Матешиц, съсобственик и съосновател на най-големия тръст за енергийни питиета в света, както и на няколко доста сполучливи тима от Формула 1, разбра HotArena.

Матешиц има положение, оценено през януари на $21,2 млрд . Така че може да се каже, че Цеци сега е с най-големия баровец, с който е имала връзка до този миг, написа „ Телеграф “, основавайки се на информация на „ ПИК “. Фаталната хубавица е на върха на лукса.  

Матешиц в никакъв случай не се е женил, само че има 26-годишен наследник. Настоящата му публична другарка, Марион Файхтнер, също е много по-млада от него.

38-годишната Цеци по този начин му е завъртяла главата, че той й дал единия си аероплан, с цел да литне от Барселона до Стокхолм и да пие кафе с другарка . Преди време пък завел Красимирова на отмора на частния си остров Лаукала на архипелага Фиджи в Тихия океан, за което тя се любува на няколко басейна, безлюдни плажове, лагуна и екзотична растителност.

Новият й ухажор е вдлъбнат по моделката до уши и задоволява всеки неин каприз и волност. Дори й е подарил алено „ Бентли “
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР