Цеца Величкович проговори след 30 години мълчание. Съпругата на Аркан

...
Цеца Величкович проговори след 30 години мълчание. Съпругата на Аркан
Коментари Харесай

След 30 години мълчание! Цеца Величкович разкри скандална тайна от живота си

Цеца Величкович проговори след 30 години безмълвие. Съпругата на Аркан разкри, че Велко Ражнатович в миналото й е подарил колие, което тя от три десетилетия не е слагала на шията си. Причината за това е скандал, който избухна преди години и покруси всички.

 

" Гостувах в едно телевизионно предаване, когато един мъж се обади и ме упрекна, че нося колието на починалата му сестра. Твърдеше, че брачният партньор ми го е откъснал колието от шията на мъртвата, по време на войната в Босна. Крещеше и ме наскърбяваше, че нося бижутата на една нещастна жертва на безмилостно кръвопролитие. Беше мъчително ", спомня си Цеца.

 

" Това несъмнено беше цялостна неистина. Истината е, че видях колието в един магазин в Милано. Пазарувах за сватбата си и го видях в един магазин. Веднага го купих и то беше особено за мен ", споделя изпълнителката. 

 

Въпреки това, след абсурда тя отхвърля да го носи наново. И без значение, че не се е разделила с бижуто, безапелационна е, че това доста я наранява и я кара да страда и да се срами от оня спомен. Но колкото и благоприятни условия да има, наново не го поставя на шията си. И след 30 години се осмелява да опише цялата истина.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР