Церемонията на розата в романтичното шоу не за първи път

...
Церемонията на розата в романтичното шоу не за първи път
Коментари Харесай

Алек от „Ергенът” изгони най-незабележимата и скромна Моника

Церемонията на розата в сантименталното шоу не за първи път стартира със символика. Първа с роза се подреди юристката Силви. Която се оплака на ергена, че всичките девойки я атакуват и я дефинираха за магьосница и черна овца в имението.  И то под давлението на кюстендилската мома, която постоянно се напива и нервира с простотията си феновете, които се чудят по какъв начин е допустимо да е била детски психолог.

Естествено Христиана, която до последно се съмняваше, че Алек ще изгони нея като по знамение се избави и получи последната роза от него. А феновете изрекоха негодуванието си в обществената мрежа като написаха: ”Остана тази, която съдава интриги и настройва другите!Що за психолог е и то на деца?Татуирана, с джуки, с чаша с алкохол, а си отиват скромните и незабележимите! Още ли наглите са на мода? ", " Ако беше изгонил Христиана, без нея шоуто нямаше да е забавно! Не сте ли забелязали, че във всички сезони до в този момент първи си потеглят естествените дами, не ни оставят без материал за хейтене!В шоуто нямат потребност от естествени и умни девойки, а обезобразени и скандални!

А Моника разяснява по този начин напускането  си: ”С Алек не можахме да се сближим и да скъсим дистанцията, само че другояче се оказа страховит човек, поисквам му да открие същинската обич тук, а аз ще я диря някъде на открито! ”

Автор: Стандарт нюз

 

 

 

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР