Централният защитник на Ливърпул - Върджил Ван Дайк остана огорчен

...
Централният защитник на Ливърпул - Върджил Ван Дайк остана огорчен
Коментари Харесай

Ван Дайк се оправда за изгубената от него топка при гола на Наполи

Централният бранител на Ливърпул - Върджил Ван Дайк остана наскърбен от обстоятелството, че против него не бе отсъдено нарушаване в обстановката, предшестваща гола на Дрис Мертенс, с който Наполи поведе с 1:0 на "Анфийлд " по време на снощния мач от Шампионската лига.

В 21-вата минута холандецът и белгиецът скочиха за една висока топка в центъра на терена, след което Ван Дайк падна, само че играта продължи. Това обаче отвори пространство в защитата на домакините, а Ди Лоренцо насочи страховит пас към Мертенс, който се изстреля напред. Белгиецът прати по доста техничен метод топката в далечния ъгъл, давайки преднина на италианците. ВАР прегледа обстановката както за вероятно нарушаване против Ван Дайк, по този начин и за засада. След известно закъснение голът в последна сметка бе зачетен.

"Аз не падам без причина. Спечелих топката. Мисля, че Мертенс в началото даже не се стремеше към топката, а търсеше контакт с мен. Жалко е да получиш подобен гол, само че ние трябваше да следваме проекта си и мисля, че второто полувреме беше положително за нас. Непрекъснато пресирахме и атакувахме, а те нямаха други благоприятни условия с изключение на гола. Разочаровани сме, че не успяхме да спечелим ", съобщи Ван Дайк.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР