Централният защитник на Барселона Жерард Пике заяви, че е сигурен,

...
Централният защитник на Барселона Жерард Пике заяви, че е сигурен,
Коментари Харесай

Пике е сигурен: Меси ще спечели Златната топка

Централният бранител на Барселона Жерард Пике съобщи, че е сигурен, че някогашният му съотборник при каталунците Лионел Меси ще завоюва Златната топка за седми път в кариерата си.

" Сигурен съм, че Меси ще завоюва. Той има седем трофея и можеше да завоюва още (б.ред. Меси е печелил Златната топка шест пъти). Всички знаем, че Лео е най-хубавият състезател на нашето потомство. Параметрите за тази премия са доста комплицирани и хората към този момент не знаят какво да ценят. Ако оценяване трофеите, то Жоржиньо би трябвало да завоюва, само че в случай че оценяваме кой е най-хубавият състезател в света, Лео би трябвало да е победител. Ако оценяваме титли плюс показване, плюс статистика, отново Лео би трябвало да е победител. Той трябваше да е спечелил повече от седем пъти ", сподели Пике пред испанските медии.
 Кевин Де Бройне: Роберт Левандовски би трябвало да завоюва
Кевин Де Бройне: Роберт Левандовски би трябвало да завоюва " Златната топка "

Хората постоянно ще слагат по-високи стандарти, разяснява футболистът

Наскоро списание Франс Футбол, което провежда Златната топка, разгласи листата с 30 номинирани за премия през тази година. Призът ще бъде връчен на 29 ноември на галавечер в Париж, като по този метод ще се възвърне традицията, нарушена заради пандемията от ковид, която наложи анулацията на последното издание.
 Арсен Венгер с неочакван любимец за
Арсен Венгер с неочакван любимец за " Златната топка "

Французинът се застъпи за собствен сънародник
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР