Централният защитник Мартин Кавдански подписа договор с футболния Ботев (Враца)

...
Централният защитник Мартин Кавдански подписа договор с футболния Ботев (Враца)
Коментари Харесай

Мартин Кавдански се завърна в Ботев


Централният бранител Мартин Кавдански подписа контракт с футболния Ботев (Враца) и от новия сезон ще пази " зелената " фланелка, оповестиха от клуба на формалната си страница. Той се завръща за своя втори интервал на стадион " Христо Ботев ", където игра през 2019 година. Тогава Кавдански записа и два гола на сметката си. 

 

През последните няколко сезона той бе част от Царско село, а също по този начин носеше и капитанската лента. Опитният футболист е защитавал още цветовете на Славия, Локомотив (Мездра), Локомотив (Пловдив), Берое, Черноморец, Марек и Локомотив (Горна Оряховица). В чужбина е част от френските Метц и Клермон, както от Шкендия (Република Северна Македония) и албанския Тирана. Кавдански към този момент направи всекидневен нов дебют с екипа на Ботев. Той стартира титуляр в контролата против Янтра, която врачани завоюваха с 5:2 преди няколко дни.

 

" Радвам се да се върна още веднъж във Враца. Тук постоянно съм се чувствал като вкъщи си. Ще дам всичко от себе си, с цел да реализираме задачите, които ще имаме през новия сезон. Мисля, че тимът има опция да гони доста по-високо класиране от това, което беше предходната година. Обстановката не ми е непозната и бързо привикнах с сътрудниците, с множеството, от които се познаваме ", сподели Мартин Кавдански. 

 

В края на предишния сезон врачани се разделиха с двама опитни бранители – Костадин Ничев и Илия Миланов и в този момент роденият в Дупница Кавдански влиза в тяхната роля на водач в отбраната.

Снимка: БГНЕС

Източник: БНР
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР