Централният лъч на ДПС начело с председателя Мустафа Карадайъ, зам.-председателя

...
Централният лъч на ДПС начело с председателя Мустафа Карадайъ, зам.-председателя
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Сърница: Най-страшното нещо за една страна е елиминирането на всички държавни органи и институции


Централният лъч на Движение за права и свободи отпред с ръководителя Мустафа Карадайъ, зам.-председателя Йордан Цонев и евродепутата Атидже Вели дойде в пазарджишка област с цел да поддържа претендентите за народни представители на Движение за права и свободи и партийните структури в гр. Сърница, с. Медени поляни, с. Побит камък, с. Драгиново и с. Света Петка.

В обръщението си към симпатизанти в Сърница ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ напомни думите на почетния ръководител доктор Ахмед Доган, който тогава предизвести, че „ най-страшното нещо е мутризация на политиката “.

Карадайъ разясни „ „ мутризация “ на политиката значи елиминирането на всички държавни органи и институции, в това число и на Народното събрание. Няма закони, няма правила, няма Конституция - има Бойко от джипката, която е знак на властта, само че и на знак на разрухата на държавността, на разрухата на демокрацията в нашата страна, знак на тъпчене на закони и Конституция “



„ При мутризацията в страната, следим ГЕРБеризация на държавния уред, добави Мустафа Карадайъ и разясни „ Това значи че ГЕРБ се пробват да трансфорат всички държавни поделения и органи в техни партийни офиси, а държавните чиновници посредством държавни запаси се пробват да ги трансфорат в партиен слугинаж “.

„ За това ние от Движение за права и свободи предлагаме „ рестарт на държавността “, сподели Карадайъ и добави „ За нас рестартът на държавността значи, всички държавни органи и институции да действат според Конституцията и законите в услуга на хората и на бизнеса, а не да бъдат бухалка против тях. Да действат в разговор, съгласуваност, съвместен надзор и да извършват програмата за ускорено икономическо развиване на България, такава каквато единствено Движение за права и свободи има в страната. “, бе безапелационен водачът на Движението.

Карадайъ прикани жителите на Сърница " На тези избори от Сърница ние всички дружно ще гласуваме за номер 9, с цел да премахнем мутризацията от политиката, да премахнем герберизацията от държавните органи. С номер 9 ще изберем достойното бъдеще на нашата Родина. “ заключи той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР