Централният халф на Ливърпул Тиаго Алкантара ще се завърне в

...
Централният халф на Ливърпул Тиаго Алкантара ще се завърне в
Коментари Харесай

Стана ясно кога се връща в игра Тиаго за Ливърпул

Централният халф на Ливърпул Тиаго Алкантара ще се завърне в игра за " алените " след паузата за мачовете на националните тимове, оповестяват медиите на Острова.
Испанският национал получи травма в дербито с Евертън предишния месец и пропусна последните шест мача на мърсисайдци, само че към този момент е покрай цялостно възобновяване.
 Ливърпул се регистрира с спокоен, само че основен трансфер Ливърпул се регистрира с спокоен, само че основен трансфер
Ливърпул притегли 17-годишния вратар Марсело Питалуга от Флуминензе, като той към този момент започва тренировки въз основата в Мелууд. Световният ш...
Тиаго към този момент възобнови пълноценни тренировки с Ливърпул, само че дербито с Манчестър Сити в неделя пристигна прекомерно рано за него и той не попадна в групата на Юрген Клоп за дуела.
Двуседмичната пауза обаче ще бъде задоволителна за халфа, с цел да се възвърне той изцяло, което значи, че той може да играе в семейството на Лестър Сити от Висшата лига на 21 ноември.
В същото време се чака десният краен бранител Трент Александър-Арнолд да бъде отвън терените за към четири седмици, откакто получи контузия в прасеца в мача със Сити през уикенда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР