Центърът за задържане на непълнолетни Молтсфелде в Шлезвиг-Холщайн е място,

...
Центърът за задържане на непълнолетни Молтсфелде в Шлезвиг-Холщайн е място,
Коментари Харесай

Германия: Bild показа първия затвор за неспазващи карантината

Центърът за задържане на малолетни Молтсфелде в Шлезвиг-Холщайн е място, където скоро ще бъдат затваряни проблемлни лица, неспазващи карантинните ограничавания.
В собствен репортаж оградена с телена ограда, в която ще бъдат изпращани лица, които не съблюдават разпорежданията за карантина.
 Застрашен ли е вносът на плодове и зеленчуци в Германия поради ковид? Застрашен ли е вносът на плодове и зеленчуци в Германия поради ковид?
Поради новите правила за влизане в страната, немската асоциация за търговия с плодове счита, че доставките на плодове и зеленчуци от...
Това значи, че, който бъде заловен неведнъж от полицията в Шлезвиг-Холщайн да напуща дома си, макар карантината, получава финален късмет под формата на „ другарски диалог “.
Хората ще бъдат посетени у дома ще бъдат предупреждавани, че в случай че бъдат хванати още един път, че, ще бъдат изпратени в Молтсфелде.
На разположение са 6 стаи по 12 кв. м.
От репортажа се вижда, че пространствата са оборудвани със светли плочки, дървено легло, полица, маса, стол. Гледката на открито е през прозорец с решетки. И в центъра работят жестоки правила.
 Германия е купила лекарство против COVID-19, дозата коствала 2 000 евро? Германия е купила лекарство против COVID-19, дозата коствала 2 000 евро?
Срещу ковид се появиха към този момент няколко ваксини, до момента в който медикаментите за лекуване на болните към момента са малко. Министърът на здравеоп...
По двора може да се разхождат задържаните малолетни и децата, да играят баскетбол, само че нарушителите на карантината няма да имат правото да се възползват от тази опция. Те ще би трябвало да останат в стаята си от 12 квадратни метра, която не е по никакъв начин уютна.
Затова човек би трябвало добре да си намерения дали да се опълчи или да си остане у дома, където е надалеч по-приятно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР