Центърът за съвременно изкуство и библиотека Бургас в интересните си

...
Центърът за съвременно изкуство и библиотека Бургас в интересните си
Коментари Харесай

Толкова близо и толкова далеч

Центърът за модерно изкуство и библиотека Бургас в забавните си изложбени пространства показва галерия под надпис: „ Толкова близо и толкоз надалеч “, с присъединяване на български и задгранични художници. В нея вземат участие 6-има създатели, показани от интернационалния арт дилър и куратор Стефан Стоянов.


Това са преди всичко едно извънредно забавно за нашата художествена сцена име Габриела декор Хабсбург, която показва серия от статуи с абстрактивни форми, а също по този начин Браян Дейли – съчетава думите и изкуството в едно със своите творби „ Думи “, Ив Тошайн – комбинира класическото с модерното в своята творба „ Надежда “ трансформирайки смисъла и в неосъществима фантазия, Калин Серапионов – видеото му основава визията за общото пространство сред културното и естественото, Людмил Георгиев – показва сбирка от графики, които са като фрагменти от безкрайността и Тим Парчиков – видеото „ Снежни индивиди “, ви показва проучването му на мита за „ мистериозната съветска душа “.


„ Толкова близо и толкоз надалеч “ е галерия за връзката и новите благоприятни условия за другарство в изкуството и нововъведенията в него. Изборът на тази сбирка е на Стефан Стоянов, който провежда свои планове по целия свят, като след представянето на изложбата в Бургас ще ви води във Виена на един различен интернационален конгрес с българско присъединяване.
Снимки: Център за модерно изкуство и библиотека Бургас
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР